Verbeter je podium aanwezigheid met Training & Coaching  

Het is grandioos om telkens opnieuw te kunnen meemaken dat zodra het lichaam meer vertrouwen en ruimte krijgt om zich uit te drukken, er opluchting, blijdschap, vrijheid en ongelófelijk veel energie ontstaat. In samenwerking met professionele musici, circusartiesten en dansers, onderzoek ik het functioneren van intentie en emotie in relatie tot het fysieke lichaam en de ruimte waarin het zich beweegt.

Theatertechnieken

Stage Presence

Mijn ervaring is dat het hoofd (het denken) de spontaniteit en daarmee de authenticiteit blokkeert. Het vereist training om naar de impulsen van het lichaam te kunnen luisteren en het te vertrouwen het roer over te nemen.

Lichaamsbewustzijn

Authenticiteit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas porta urna eget massa auctor, vitae maximus nulla tempus. Duis tincidunt, augue ut vehicula imperdiet, massa purus interdum purus.

Verhaal en ervaring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas porta urna eget massa auctor, vitae maximus nulla tempus. Duis tincidunt, augue ut vehicula imperdiet, massa purus interdum purus.

Muzikale spel van emotie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas porta urna eget massa auctor, vitae maximus nulla tempus. Duis tincidunt, augue ut vehicula imperdiet, massa purus interdum purus.

Gemotiveerd om je podium presence te verbeteren?

Podium presence

Het vereist training om naar de impulsen van het lichaam te kunnen luisteren en het te vertrouwen het roer over te nemen. Mijn ervaring is dat het hoofd de spontaniteit en daarmee de authenticiteit blokkeert. Onderstaande illustraties linken naar pagina’s met meer informatie over de verschillende onderdelen waar ik je bij kan helpen. Herken je iets? Laat van je horen!

De pianist

Stage presence

De Expressie

Verhaal en ervaring

De Violist

Muzikale spel van emotie

Achterom

Lichaamsbewustzijn

Mijn Poppea Blog

Gedachten over coaching en training

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Reviews

Wat anderen zeggen over werken met Poppea

“Thought is not continuous, neither is the body; they both act with points, commas and silences. At the same time action is empty of content if it’s not backed up by a thought that gives coherence and fullness to the physical act. During her training exercises, coaching and assistance, Ganna Poppea opened a path on which the musicians could articulate and put into play their gestures, their understanding, as well as how to cover them with a corresponding mental sequence. Throughout our collaboration, Ganna has brought into the work a crucial nurture of the whys and the wherefores of what was done, being an enormous support to the creation.” Berlin, 2017

Rosabel Huguet

director/choreographer

“Als artistiek directeur van Oorkaan was ik op zoek naar iemand die professionele topmusici kon trainen om hen klaar te stomen zodat ze volgens de Oorkaan-methode regisseerbaar zijn. Dat moest iemand zijn die muzikaal is, de taal van musici spreekt, en hen van daaruit meeneemt in de wereld van het fysieke spel. Ganna is een unieke speltrainer die niet alleen muzikaal maar ook zeer theatraal denkt en werkt en op wonderbaarlijke wijze elk individuele musicus in zijn of haar spelkracht weet te zetten. Ze leert de musici impulsen te volgen, op elkaar te reageren, in het hier en nu en te communiceren met het publiek, zonder dat ze uit het theatrale spel stappen én terwijl ze uit het hoofd musiceren. Ganna weet de dramaturgie van theater en muziek te verbinden met een spel in het hier en nu. Ze maakte op ons team een onvergetelijke indruk.”

Caecilia Thunnissen

artistiek directeur, Oorkaan

“Werken met Ganna overstijgt “speltraining”: ze creëerde niet alleen een fijne spelruimte voor ons, maar ook een zone van veiligheid waarin we de relatie tot ons instrument heel puur konden verkennen. Hierdoor maakten we in korte tijd wezenlijke stappen in het tot elkaar komen en in ons zelfonderzoek.” Amsterdam, 2018

Diamanda La Berge Dramm

violist

“Sinds 2016 werk ik met Ganna met als doel om meer te leren over acteren in het kader van muziektheater. Ganna is een enorm inspirerend persoon en een fantastische trainer. Zij heeft een zeer brede en diepe kennis van het vak en is een onuitputtelijke bron van oefeningen en ideeën op het gebied van lichaamsbewustzijn, clownstechniek en acteren. Haar grote muzikaliteit maakt het voor mij als musicus heerlijk om met haar te werken. Ze is tegelijk vasthoudend en altijd opbouwend, waardoor ik me altijd gesteund voel in dit bijzondere proces. Er is ook enorm veel veranderd in mijn musiceren: ik voel me veel vrijer en flexibeler in mijn spel. Dankzij haar coaching ervaar ik meer ruimte voor mijzelf als mens op het podium en dat maakt het musiceren ook tot een diepere ervaring.”

Doris Hochscheid

Celliste

Neem contact op

Laten we samenwerken!

Email

hello@poppea.com

Phone

0031 (0) 6 42 345 323

Address

Ganna Poppea Veenhuysen
Ten Katestraat 23-3
1053 Bw Amsterdam
Nederland